„ФИНАНССТИЛ - СИГУРНОСТ И ВНИМАТЕЛНО ОТНОШЕНИЕ”

Член на Българската Асоциация на Заложните Къщи.

 
 

За Нас

Кои сме ние?

ЗК Финансстил ЕООД притежава верига от заложни къщи, находящи се на територията на гр. София.

Заложна къща Финансстил ЕООД  предоставя  бързи кредити, обезпечени със залог върху движимо имущество.  Да предоставим качествена услуга на клиента, като му гарантираме висока степен на сигурност и неприкосновеност на вещите, е от първостепенна важност. НАШИТЕ УСЛОВИЯ   за отпускане на залог са ПРОЗРАЧНИ  и ЯСНО  разбираеми. Вашите ценности ще бъдат компетентно оценени от опитни професионалисти и след проверка на състоянието им за тях ще Ви бъде предложена най-добрата цена на залог.

Важно е да знаете,че:

Работата ни е съобразена изцяло с „Наредбата за дейността на заложните къщи”, както и с всички останали разпоредби на българското законодателство. Характерът на дейността на заложните къщи налага необходимостта от предоставяне на документ за самоличност от страна на всеки клиент.   Фирмата ни  е вписана в „Регистъра на администраторите  на лични данни и на водените от тях регистри“, което ни дава право да боравим с тях, а високият морал на служителите ни Ви гарантира тяхното опазване и липсата на каквито и да било злоупотреби с тях.

 

Силните ни страни са:  коректност,  прозрачни и ясни условия, ниски лихви, индивидуален подход към всеки клиент и не на последно място - уважение към вещите Ви, гарантирано със съхранението им в защитени и добре охранявани трезори.

Можете да бъдете сигурни, че проявяваме максимално разбиране към невъзможността за плащане на лихвите в уговорения срок. Изчакването, което правим, е над законово уредения 7 -дневен срок. Достатъчно е да ни уведомите за това, за да намерим компромисен вариант. Освен финансова невъзможност се случва и забравяне на падеж, затова ние ще Ви напомним  чрез телефонно обаждане. За целта трябва само да  ни оставите телефонен номер за обратна връзка.

 

При нас може да получите:

- Бързи кредити,  обезпечени  със залог върху движимо имущество

- Оценка на антикварни и съвременни, ценни вещи

- Богат избор от ценности, златна и сребърна бижутерия, стоки за бита и мобилни устройства

Посетете нашия магазин от ТУК

 

Нашите офиси: Офисите ни са стилни и модерни, с  24-часови охрана и видеоконтрол   за вашето спокойствие. Разположени са в открити и светли помещения, на оживени и комуникативни места.

Сред приятната обстановка ще намерите приятелско отношение.  

 

Нашите служители: Във всички офиси на ЗК Финансстил ЕООД работят обучени и висококвалифицирани служители, които ще отговорят на всички ваши въпроси и според потребностите Ви, ще  предложат най-добрите условия конкретно за Вас. Всички те са  внимателно подбрани, преминали са  3-месечно първоначално  и множество последващи обучения за усъвършенстване на знанията. Имат  дългогодишен опит и са готови да Ви съдействат.

Очакваме Ви!

Нашите магазини

гр. София, жк Слатина, ул. Мъдрен № 27 , магазин 6

тел: 0876978333

Виж карта...

гр. София, жк Х. Димитър, ул. Скайлер № 66А

тел: 0876978339

Виж карта...

гр. София, жк Дружба бл. 120, вх. Е, партер

тел: 0876783394

Виж карта...

Какво Ново

пръстен

пръстен

230.00 лв.

пръстен

пръстен

146.00 лв.

пръстен

пръстен

129.00 лв.

пръстен

пръстен

124.00 лв.

пръстен

пръстен

170.00 лв.

пръстен

пръстен

170.00 лв.

 

 

 

Copyright 2013 finansstil.com | finansstil.com | All rights reserved.

new